Waar ligt Hilkjegård?

Vakantiehuis huren zuid zweden meer vakantiewoning kinderen rust bos ruimte tuin vissen verhuur vakantie nederlanders

Waar ligt Hilkjegård?

Hilkjegård ligt in Hästveda. Dit dorpje ligt in het noorden van de provincie Skåne in Zuid-Zweden.
Vanaf de grensovergang bij Oldenzaal is de afstand naar Hilkjegård zo'n 775 kilometer. Op de (kortste) route is er één overtocht van ongeveer 45 minuten met de veerpont, van Puttgarden in Duitsland naar Rødby in Denemarken. 
U kunt eventueel ook de veerpont mijden, door over het vasteland van Denemarken naar Kopenhagen te rijden. Dit is ruim 125 kilometer langer.
Van Kopenhagen naar Malmö in Zweden loopt de bekende (tol)brug over de Öresund. Vanaf Kopenhagen via deze brug is het nog circa 140 kilometer naar Hilkjegård. 


Vakantiehuis huren zuid zweden meer vakantiewoning kinderen rust bos ruimte tuin vissen verhuur vakantie nederlanders

Hoe kom ik er?

U kunt rijden, vliegen of met de trein naar Hilkjegård. Als u met de trein of met het vliegtig komt, is het raadzaam om een auto te huren want er is geen openbaar vervoer halte in de buurt van Hilkjegård.
Het vliegveld dat het dichtst bij Hilkjegård ligt is Kastrup International Airport in Kopenhagen, Denemarken. U kunt zowel vanaf Schiphol Airport als van Eindhoven Airport naar Kopenhagen vliegen. KLM, Easy Jet, Scandinavian Airlines, Norwegian en Vueling Airlines vliegen allemaal rechtstreeks vanaf Amsterdam naar Kopenhagen.
Vanaf Eindhoven vliegt Transavia rechtstreeks naar Kopenhagen. Het is ruim een uur vliegen.
Op Kopenhagen Airport kunt u bij diverse bedrijven een auto huren. Vanaf Kopenhagen Airport is het circa anderhalf uur rijden naar Hilkjegård.
U kunt uw CO2 uitstoot voor de vlieg- of autoreis compenseren bij o.a. www.treesforall.nl